2017. már 04.

Befejezett

írta: szitofa
Befejezett

Master devil don't kiss me 1 évad

master-devil-do-not-kiss-me-2017_1.jpg

A webdráma Jin Xia Mao hasonló című regénye alapján készült. A fiatal Chu Xia rossz környéken és nehéz körülmények között nevelkedik, minden egyes yüanért keményen megdolgozik, hogy segítsen édesanyjának fenntartani a háztartást. Egy nap, súlyos baleset történik és a lány egyedül marad... vagyis maradna, ám anyja halála előtt alkut köt a Han családdal, akik befogadják Chu Xiát. Mintha nem lenne elég az árvaság, még a Han család beképzelt fiát, Han Qi Luot is el kell viselnie. A fiú goromba és undok a lánnyal, az a célja, hogy kitegye a házból, ám durva természete alatt szíve egyedül An Chu Xiáért dobog.

(by: Hayako) 

 

Letöltési lehetőség: ITT

 

Master devil don't kiss me 2. évad

 

master-devil-do-not-kiss-me-2-2_1.png

A második évadban Chu Xia és Qi Lu története folytatódik. Hogy alakul főhőseink élete, egymásra találnak végre a szerelmesek, ezekre a kérdésekre kapunk választ a második évadban.

Letöltési lehetőség: ITT

 

Chronicle of life

Az élet krónikája

chronicle-of-life-0003.jpg

 

Miután szemtanúja lesz a családja kivégzésének. Az egyetlen túlélő Wei Lin Lang (Zheng Shuang) egy fejsérülés következtében amnéziában kap, ezáltal elfelejt mindent és mindenkit a múltjából. Nalan család fogadja be a rokon kislányt, és a Lin Lang nevet adják neki. Évekkel később, Nalan Rong Ruo (Vin Zhang) aki a császár személyes testőre és jó barátja, beleszeret az unokatestvérébe Lin Lang-ba. Kang Xi császár  (Hawick Lau) megakarja jutalmazni Rong Ruo-t amiért hűséges hozzá, és fogadást kötnek az "éjszakai furulyás"  megtalálására.

Szép lassan kialakul a szerelmi háromszög a császár, Rong Ruo és Lin Lang között. De vajon mi történni, ha Lin Lang belép a palotába?

Fei Wo Si Cun  "Az élet krónikája" regénye alapján 2016-os kínai sorozatot rendezte Wu Jǐnyuán.

Szereplők:

Hawick Lau        -   Kangxi császár 

Vin Zhang          -   Rong Ruo

Zheng Shuang   -  Lin Lang

Kész feliratok:

1    2     3    4    5    6    7    8    9   10

11  12  13  14  15  16  17  18  19   20

21  22  23  24  25  26  27  28  29   30

31  32  33  34  35  36  37

A sorozat elérhetősége:

Asia

Mega

 

Galléria:

 

Szólj hozzá